Home
Gratis busje
Goede doelen
Projecten
Partners
Contact
Contacteer ons
Home Gratis busje Goede doelen Projecten Partners Contact
Contact
GOEDE DOELEN
In elk project wensen wij enkele lokale goede doelen financieel te helpen. Vooral organisaties die opkomen voor onze jeugd vinden we top!
VZW Heuvelzicht
€2000 - Met dit bedrag, mogelijk gemaakt door de ondersteunende reclamemakers op het busje, gaat de school Heuvelzicht voor de kinderen een snoezelruimte inrichten waar de kinderen helemaal tot rust kunnen komen.
Make Me Smile
€1.000 - Make Me Smile zet zich in om het persoonlijk welzijn en de ontwikkelingskansen van kwetsbare kinderen en jongeren te verbeteren. De vereniging ondersteunt schoolgaande kinderen en jongeren van 3 tot en met 18 jaar, ongeacht hun huidskleur, etniciteit, religie, identiteit. Inzetten op de versterking van hun leefomstandigheden, hun gezondheid, hun schoolresultaten, hun intellectuele en sociaal-emotionele ontwikkeling, hun zelfbeeld en hun relaties met anderen lijkt ons essentieel om hun kansen in het leven te vergroten. We konden €1000 vrijmaken om hun te steunen!
Animal Tails
€1.000 - Voor de meeste kinderen en jongeren, is het dagelijkse leven vanzelfsprekend. Ze gaan naar school, de sportclub of de jeugdbeweging, ze spelen met vriendjes en hebben een thuis waar ze welkom zijn. Voor heel wat kinderen en jongeren zijn deze vanzelfsprekende zaken, niet zo makkelijk. Pesterijen en leerproblemen op school, faalangst bij het sporten, schrik voor dagelijkse dingen... Vaak kroppen ze hun problemen op en wordt zwijgen een gewoonte. Om deze stilte te doorbreken, biedt Animal Tails aan kinderen en jongeren een forum. Animal Tails biedt trajecten aan kinderen, jongeren, ouders, verenigingen en scholen met de kans om op een veilige manier de stilte te doorbreken. Animal Tails biedt zowel individuele trajecten aan kinderen en jongeren, als trajecten in groep of klasverband. In individuele trajecten met kinderen en jongeren krijgen moeilijkheden een plaats en worden nieuwe kansen gezocht. Dit gebeurt op eigen tempo, zonder hierbij het kind of de jongere nodeloos druk op te leggen. Met dieren die spiegelen en een veilige haven bieden, gaan we de zoektocht naar kansen aan. Wij konden €1000 vrijmaken om hun te steunen!
Passage
€8000 - PASSAGE, DÉ ONTMOETINGSPLEK IN DROGENBOS In 2021 heeft het gemeentebestuur van Drogenbos een pand aangekocht op de Grote Baan nummer 293. Het gebouw werd volledig gerenoveerd en in een fris en cosy jasje gestoken. Verschillende initiatieven die in de gemeente reeds bestonden, hebben een plekje gekregen op deze nieuwe locatie. Het doel is onder andere het realiseren van een toegankelijke plaats waar sociale contacten centraal staan, waar ontspannende en informerende activiteiten plaatsvinden en waar er diensten worden aangeboden. € 8.000 hebben we kunnen vrijmaken voor deze toffe organisatie!
Huis Van Het Kind
€2000 - Het Huis van het kind wil vooral een ontmoetingspunt zijn voor alle ouders, opvoeders… van Laarne, Wetteren en Wichelen. Als ouder, opvoeder… vindt u hier informatie over de ontwikkeling, gezondheid of opvoeding van uw kind, krijgt u positieve ondersteuning en advies, en kunt u deelnemen aan activiteiten en workshops. Of het nu gaat over zwangerschap, gezondheid, kinderopvang, schoolkeuze, sport, vrije tijd, vragen over opvoeding, financiële moeilijkheden, … Samen met onze partners staan wij voor jou klaar! Wij konden € 2.000 vrijmaken om hen te steunen!
Windekind
€15.000 - Voor deze bijzondere school zijn we ver gegaan, heel ver... Hun oude bus was technisch nog in zeer goede staat maar de carrosserie was onderkomen. We hebben deze bus helemaal in orde laten zetten zodat hij terug presentabel is en nog jaren van dienst kan zijn. Dankzij het grote hart van de ondernemers van Leuven hebben we hiervoor € 15.000 kunnen vrijmaken!
Chiro
€1000 - De chiro van Pepingen doen fantastisch werk! Deze mooie groep van jonge mensen schenken we graag € 1.000 om hun dagelijkse werking te ondersteunen!
De Ark Van Pollare
€2000 - Terwijl de mensen van de ark van Pollare opvang verzorgen voor allerlei dieren helpen ze mensen te genezen door middel van hun zorgboerderij. Talloze vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor de verzorging van vooral boerderij dieren. Jeugdige mensen zijn hier ook welkom om hun steentje bij te dragen en tegelijkertijd verantwoordelijkheidszin aan te kweken. Dieren helpen mensen te genezen en dat is zo mooi. We schenken deze organisatie graag € 2.000!
De Parel & Hagewinde
€4000 - Met een donatie van € 4.000 gaat de school snoezelruimtes inrichten waarin kinderen die last hebben van te veel prikkels tot rust kunnen komen. Voor deze kinderen is het bijzonder belangrijk om even apart te kunnen zijn binnen hun comfort zone om van daar uit terug energie op te doen om verder door de dag te komen.
CONTACT
Verzenden
Eddy Delmoitié
Email
Poststraat 9
9280 Lebbeke
BTW BE 0783 687 546
© Lokaal Ondernemen Loont 2024
Algemene Voorwaarden
Privacybeleid
Admin
Bedankt!
Wij nemen binnenkort contact met u
Ok
We gebruiken cookies op onze website om jouw interactie met de site te analyseren. Privacybeleid
Afwijzen
Accepteren