Home
Gratis busje
Goede doelen
Projecten
Partners
Contact
Contacteer ons
Home Gratis busje Goede doelen Projecten Partners Contact
Contact
GOEDE DOELEN
In elk project wensen wij enkele lokale goede doelen financieel te helpen. Vooral organisaties die opkomen voor onze jeugd vinden we top!
Bram's Foundation
Bram's Foundation te Hoegaarden. De vader en moeder van Bram werden geconfronteerd met de zelfdoding van hun zoon, zowat het ergste wat iemand ooit kan overkomen... Om jongeren in Vlaanderen te helpen met deze problematiek hebben zij deze prachtige zet gedaan om hun foundation op te richten. Op hun eigen manier slagen zij erin contact te maken met deze jongeren en hen te helpen om samen aan hun toekomst te werken. Dankzij onze partners in dit mooie project konden wij bijkomend € 2.000 schenken aan Bram's Foundation! Bedankt aan al deze ondernemers met een gouden hart van Hoegaarden en omstreken!
Make Me Smile
€ 1.000
Animal Tails
€ 1.000
Passage
PASSAGE, DÉ ONTMOETINGSPLEK IN DROGENBOS In 2021 heeft het gemeentebestuur van Drogenbos een pand aangekocht op de Grote Baan nummer 293. Het gebouw werd volledig gerenoveerd en in een fris en cosy jasje gestoken. Verschillende initiatieven die in de gemeente reeds bestonden, hebben een plekje gekregen op deze nieuwe locatie. Het doel is onder andere het realiseren van een toegankelijke plaats waar sociale contacten centraal staan, waar ontspannende en informerende activiteiten plaatsvinden en waar er diensten worden aangeboden. € 8.000 hebben we kunnen vrijmaken voor deze toffe organisatie!
Huis Van Het Kind
Het Huis van het kind wil vooral een ontmoetingspunt zijn voor alle ouders, opvoeders… van Laarne, Wetteren en Wichelen. Als ouder, opvoeder… vindt u hier informatie over de ontwikkeling, gezondheid of opvoeding van uw kind, krijgt u positieve ondersteuning en advies, en kunt u deelnemen aan activiteiten en workshops. Of het nu gaat over zwangerschap, gezondheid, kinderopvang, schoolkeuze, sport, vrije tijd, vragen over opvoeding, financiële moeilijkheden, … Samen met onze partners staan wij voor jou klaar! Wij konden € 2.000 vrijmaken om hen te steunen!
Windekind
Voor deze bijzondere school zijn we ver gegaan, heel ver... Hun oude bus was technisch nog in zeer goede staat maar de carrosserie was onderkomen. We hebben deze bus helemaal in orde laten zetten zodat hij terug presentabel is en nog jaren van dienst kan zijn. Dankzij het grote hart van de ondernemers van Leuven hebben we hiervoor € 15.000 kunnen vrijmaken!
Chiro
De chiro van Pepingen doen fantastisch werk! Deze mooie groep van jonge mensen schenken we graag € 1.000 om hun dagelijkse werking te ondersteunen!
De Ark Van Pollare
Terwijl de mensen van de ark van Pollare opvang verzorgen voor allerlei dieren helpen ze mensen te genezen door middel van hun zorgboerderij. Talloze vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor de verzorging van vooral boerderij dieren. Jeugdige mensen zijn hier ook welkom om hun steentje bij te dragen en tegelijkertijd verantwoordelijkheidszin aan te kweken. Dieren helpen mensen te genezen en dat is zo mooi. We schenken deze organisatie graag € 2.000!
De Parel & Hagewinde
Met een donatie van € 4.000 gaat de school snoezelruimtes inrichten waarin kinderen die last hebben van te veel prikkels tot rust kunnen komen. Voor deze kinderen is het bijzonder belangrijk om even apart te kunnen zijn binnen hun comfort zone om van daar uit terug energie op te doen om verder door de dag te komen.
CONTACT
Verzenden
Eddy Delmoitié
Sophie Eeckhoudt
Email
Poststraat 9
9280 Lebbeke
BTW BE 0783 687 546
© Lokaal Ondernemen Loont 2024
Algemene Voorwaarden
Privacybeleid
Admin
Bedankt!
Wij nemen binnenkort contact met u
Ok
We gebruiken cookies op onze website om jouw interactie met de site te analyseren. Privacybeleid
Afwijzen
Accepteren