Home
Gratis busje
Goede doelen
Projecten
Partners
Contact
Contacteer ons
Home Gratis busje Goede doelen Projecten Partners Contact
Contact
GRATIS BUSJE
Lokaal Ondernemen is gespecialiseerd in het aanbieden van gratis busjes aan scholen, revalidatiecentra, verzorgingshuizen, vzw’s, gemeenten en andere organisaties.
Er is geen subsidie beschikbaar voor mobiliteit en daarom is de aankoop van een busje een hele hap uit het budget van iedere organisatie.
Hier komt Lokaal Ondernemen in actie om door middel van een sociaal - economisch project fondsen te verzamelen die de aankoop van een busje kunnen dekken. Samen met de lokale middenstand, ondernemers met een groot hart en soms ook nationale bedrijven slagen wij erin om een gratis busje af te leveren en mensen uit nood te helpen.
Onze bijzondere aandacht gaat uit naar jeugdwerking en vooral die kinderen die het zeer moeilijk hebben in onze maatschappij doordat ze een beperking hebben of moeten opgroeien rond de armoedegrens.
Lokaal staat voor ons centraal!
We willen de mensen motiveren lokaal te kopen en hun ondernemers te steunen. Samen met de lokale ondernemers kunnen wij tot mooie projecten komen waar de mensen mee geholpen worden.
Bent u op zoek naar een busje voor uw organisatie? Neem dan zeker contact met ons op en wij bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.
ONZE PROJECTEN
Alle projecten
Vzw Heuvelzicht
Vrije Centrumschool
Bram's Foundation
VRAAG INFORMATIE
Verzenden
Eddy Delmoitié
Email
Poststraat 9
9280 Lebbeke
BTW BE 0783 687 546
© Lokaal Ondernemen Loont 2024
Algemene Voorwaarden
Privacybeleid
Admin
Bedankt!
Wij nemen binnenkort contact met u
Ok
We gebruiken cookies op onze website om jouw interactie met de site te analyseren. Privacybeleid
Afwijzen
Accepteren